Календар новин

Всеукраїнський вокально-хореографічний конкурсу "Твій шанс"

 28.03.2014р. студенти 3 курсу групи Б Кондисюк Анна та Лебедь В'ячеслав були учасниками Всеукраїнського вокально-хореографічного конкурсу "Твій шанс", який проходив у м. Луцьку.

Звіт третіх курсів про проходження практики

З вересня 2013 року на базі початкових та 5-х класів ЗОШ №5 студенти 3 курсу групи Б під керівництвом викладача хореографічних дисциплін Карпюк Валентини Вікторівни проходили педагогічну практику з додаткової кваліфікації "Керівник дитячого хореографічного колективу".

Весна, краса і чистота – у роботах Вікторії Вавринюк

Дівчина не збирається зупинятися на досягнутому. Каже, що їй понад усе подобається творити і вона хоче й далі різнобічно розвиватися та радувати своїми роботами оточуючих. Впевнена, що у Вікторії все вийде, недаремно ж її ім’я означає «Перемога».

Стінна газета "Педагог"

 Загальноколеджну стінну газету «Педагог» присвячену 200 річчю від дня народження славетного сина українського народу Тараса Шевченка, готували студенти 2 курсу групи «А» спеціальності «Образотворче мистецтво», Наумук Іван та Сиротюк Інна під керівництвом  викладача малюнка та живопису Олексія Кумецького.

Є в Шевченка народження дата, дати смерті в Шевченка немає!

 Традиційно березень у нашому місті розпочинається Шевченківськими днями. Такі дні – це завжди порив заглянути до «Кобзаря», пошукати нові дослідження і документальні фільми про Тараса, спроба відійти від забальзамованого стереотипу Пророка-Страдника, по-новому відкрити для себе його геніальність .

Персональна виставка студентів Ганни Шух та Ігора Гарщаля

    «Вчитель має виховати учня,  учень повинен перерости вчителя».

Д. В. Павличко

   Мабуть, для досягнення ідеї українського поета Дмитра Павличка, кожен вчитель  в педагогічній діяльності намагається знайти індивідуальний підхід до кожного учня.  

Олімпіада з інформатики

В середу 26.02.2014 року в коледжі під керівництвом Чуцького Миколи Андрійовича, викладача комп'ютерних дисциплін, відбулась олімпіада з інформатики серед студентів 1 курсів.

Регіональне методичне об’єднання

   З 17 по 19 лютого у Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А.Ю. Кримського працювало регіональне методичне об’єднання викладачів соціально-економічних дисциплін педагогічних закладів І-ІІ рівнів акредитації західного регіону.