Календар новин

Міні-концерт студентів класу викладача Махніцької Вікторії Вікторівни

У понеділок, 17 грудня, у педагогічному коледжі відбувся міні-концерт студентів класу викладача Махніцької Вікторії Вікторівни. У програмі прозвучали популярні і маловідомі класичні твори, народні та естрадні пісні у виконанні юних піаністів. Особливо відзначилися студентки спеціальності "Початкова освіта" Ірина Музичук і Богдана Таровська.

Студентка коледжу – дипломантка конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE»

У неділю, 16 грудня 2018 року  у Волинському  обласному еколого-натуралістичному центрі (м.Луцьк) відбулося підведення підсумків  обласної виставки-конкурсу з акваріумістики та мистецтва аквадизайну «AQUASCAPE».

Співпраця коледжу і художньої школи

Педагогічна освіта, вона така: ти і художник, і режиссер, і артист... Студенти 4-го курсу спеціальності "Образотворче мистецтво": Білик К., Бусько О., Короць С., Корольчук Ю., Михалюк Ю., Федчук а., Куць Д.

Семінар-практикум «Формування творчого потенціалу як засобу пізнання мистецтва»

Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю Кримського - це навчальний заклад, до якого варто направляти на навчання своїх дітей та учнів!

Святкова зима

Всім відомо, що у педагогічному коледжі навчаються здібні, розумні, креативні студенти. Виставка «Святкова зима», організована в історичному музеї ім. О. Дверницького, є тому підтвердженням.

«Година коду». Граючись вчимося

З 3 по 9 грудня 2018 року у світі проходить тиждень комп’ютерних наук. В його рамках відбулась міжнародна освітня ініціатива «Година коду» (Hour of Code), що спрямована на популяризацію ІТ серед учнів та студентів за допомогою проведення спеціально розробленого інтерактивного заняття інформатики.

П’єдестал пошани Григорію Квітці!

29 листопада  у коледжі відбулось освітньо-просвітницьке рекламування 240 – річчя від дня народження Григорія Квітки-Основ’яненка, зачинателя нової української прози, журналіста, критика, філософа, режисера, актора.

Срібло в обласних змаганнях з волейболу

6 грудня в місті Луцьку відбулися спортивні змагання серед студентів з волейболу. Наша жіноча студентська волейбольна команда зайняла ІІ місце в обласних змаганнях серед коледжів І-ІІ рівня акредитації.

Громадські слухання у міській раді: перейменування художньої школи

В понеділок, 3 грудня 2018 року, у Володимир-Волинській міській раді відбулися громадські слухання  стосовно питання присвоєння місцевій дитячій художній школі іменного статусу відомого українського художника Миколи Рокицького. Ініціатором події виступав директор школи Адам Михалик з нагоди 40-річчя її діяльності.