Календар новин

У ВОЛОДИМИРІ-ВОЛИНСЬКОМУ ВІДБУЛОСЬ МЕТОДИЧНЕ ОБ'ЄДНАННЯ ВИКЛАДАЧІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ ВНЗ ВОЛИНІ

На завершення Року англійської мови в Україні у Володимир-Волинському педагогічному коледжі 23 листопада відбулось методичне об'єднання викладачів іноземних мов ВНЗ Волині з метою обміну інноваційним досвідом та інформацією.  Відповідно до програми на високому організаційно-методичному рівні було проведено ряд заходів, а саме: викладачем Бігуном

Літературне кафе «І. Франко зблизька»

Тиждень циклової викладачів – словесників у педагогічному коледжі завершився не зовсім традиційно. Філологи запросили членів педколективу до літературного кафе. У затишній атмосфері за чашкою кави педагоги відпочивали, насолоджувалися музикою і спілкувалися. Тема для спілкування була надзвичайно цікава: « І. Франко зблизька».

Всеукраїнський науково-практичний семінар "Підготовка майбутніх вчителів трудового навчання до інноваційної педагогічної діяльності"

17-18 листопада у коледжі проходив Всеукраїнський науково-практичний семінар «Підготовка майбутніх вчителів трудового навчання та технологій до інноваційної педагогічної діяльності».

Виставка теплих спогадів

У сірі дощові осінні дні ніщо нас не зігріває так, як спогади про літо. Своїми найяскравішими враженнями, які знайшли втілення у графічних  та живописних роботах, щедро поділилися з усією коледжною спільнотою студенти групи 3-го курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» на виставці «Пленер-2016».  

Зустріч з працівниками оздоровчого табору "Ровесник"

8 листопада у педагогічному коледжі пройшла дружня зустріч студентів 3 курсу спеціальності «Початкова освіта», «Образотворче мистецтво», «Технологічна освіта» з працівниками оздоровчого табору «Ровесник» Людмилою Володимирівною Кочубей та Володимиром Сергійовичем Сагайко.