Календар новин

Зустріч з братами Капрановими

25 березня у Володимир-Волинський педагогічний коледж ім.А.Ю.Кримського завітали брати Капранови – відомі українські письменники. Перший книжковий проект Капранових – це каталог книжок поштою «Книгопошта»  (1998).

Науково-практична конференція «Розвиток школи і освіти на Волині» (до 100-річчя Володимир-Волинської української школи ім. Т.Г. Шевченка)

 Як раніше анонсувалось 24 березня у коледжі відбулася науково-практична конференція «Розвиток школи і освіти на Волині» (до 100-річчя Володимир-Волинської української школи ім. Т.Г. Шевченка).

Охорона праці очима дітей

Кожна людина довготривале та щасливе життя, а для цього потрібно навчитися цінувати та берегти власне здоров’я, яке ні чим не можна замінити. Здоров’я – основне джерело щастя, радості і повноцінного життя нації в цілому. Адже тільки здорова людина може реалізувати у своєму житті усі можливості, надані їй природою.

Перемога у ІІ етапі ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики

Вітаємо Лобацького Андрія Олександровича, студента спеціальності «Технологічна освіта», за зайняте друге місце у ІІ етапі ІХ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Волинської області.

"Свіча запалена від серця". Захід присвячений Дню народження Т.Г. Шевченка

Безсмертне ім’я великого українського поета  і художника Тараса Григоровича Шевченка відоме скрізь, як ім’я людини, що віддала своє життя боротьбі за свободу українського народу. Це постать в українській історії, що ввібрала у себе живу душу народу, стала невід’ємною частиною його життя.

О, жінко, ти-мрія, ти-весна!

3 березня у Володимир-Волинському педагогічному коледжі ім. А.Ю.Кримського відбувся святковий вечір «О, жінко, ти-мрія, ти-весна!» присвячений Міжнародному жіночому дню 8 Березня

Захід підготували: викладачі Табаченко Т.А, Сурмик С.С.

Матеріали конференції "Розвиток школи і освіти на Волині"

24 березня у коледжі відбудеться конференція РОЗВИТОК ШКОЛИ І ОСВІТИ НА ВОЛИНІ (до 100-річчя Володимир-Волинської української школи ім. Т.Г. Шевченка).

Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів

В історії кожного народу серед її великих творців є поети, імена яких оповиті невмирущою любов’ю і славою. Таким поетом для українського народу є Тарас Шевченко.