Календар новин

Одна родина

«Я альма–матір тисяч педагогів,  яких люблю і через часу плин, скликаю всіх до рідного порогу...» - так гостинно і з любов’ю  рідний коледж  звертається до всіх своїх випускників  поетичними рядками Галини Ващук.  Адже у нашому навчальному закладі вже стало доброю традицією зустрічати випускників різних спеціальностей та різних

Наукові здобутки студентів-випускників

 Студенти четвертого курсу педагогічного коледжу 14 травня 2015 року взяли участь у  VІІІ Міжнародній  науково–практичній конференції студентів та молодих науковців „Наука, освіта, суспільство очима молодих”, яка проходила на базі  Рівненського державного гуманітарного університету.

ВІДМІННИКАМ І ШАНА, І ПОДЯКА

«Умій побачити себе самого з найвищої вершини – з погляду найвищих інтересів рідного народу», – стверджував Василь Сухомлинський. Вчитися нелегко, а ще складніше бути кращим у навчанні.

Тиждень викладачів шкільної педагогіки, психології та окремих методик

У третю декаду квітня у коледжі проведений тиждень викладачів шкільної педагогіки, психології та окремих методик.

Спортивна "бронза" до 75-річчя коледжу

Вже стало традицією, що дівоча збірна студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу  у трійці лідерів обласних змагань з баскетболу серед ВНЗ І-ІІ р.а. З одного боку,  немає нічого дивного, а з іншого - це великі зусилля,  відведені на тренування та навчання.

ЗНОВУ ПЕРШІ

 З 27-29 квітня в Уманському  державному педагогічному  університеті імені Павла Тичини проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта».