Календар новин

Результати ІІ етапу VII Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів педагогічних ВНЗ І-ІІ р.а. Західного регіону

22-24 лютого 2017 року на базі Івано-Франківського коледжу ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника» відбувся ІІ (регіональний) етап VII Всеукраїнської олімпіади з української мови серед студентів педагогічних ВНЗ І-ІІ р.а. У цьогорічній Олімпіаді взяли участь студенти з 12-ти ВНЗ І-ІІ р.а.

Олімпіада на спеціальності «Технологічна освіта» серед студентів 3-х курсів

Проведення олімпіад на спеціальності «Технологічна освіта» у коледжі серед студентів 3-х курсів стали традиційними. 13.02. 2017р. було проведено олімпіаду у якій взяли участь:

Як «Кримчани» Одесу відкривали

Ось і закінчилась відповідальна і дуже важлива частина навчання для студентів 4-го курсу – переддипломна практика. Але по-особливому вона закінчилась для окремих студентів спеціальності «Технологічна освіта».

Талановиті вихідці з України продовжують дивувати світ

Відео підготувала, в рамках конкурсу «Видатні українці Канади»,  студентка 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» ВКНЗ «Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю.Кримського» Анастасія Гапанович.

Cемінар для вчителів англійської мови міста на тему: "Methods and Approaches to Vocabulary and Grammar"

У Володимир-Волинському педагогічному коледжі волонтери Корпусу Миру США в Україні провели семінар для вчителів англійської мови.

Інформація для вступників 2017 року

Вступна кампанія відбувається на засадах демократичності, прозорості та відкритості відповідно до статті 44 Закону України «Про вищу освіту» від 1 липня 2014 року №1556-VII,  до Умов прийому до вищих навчальних закладів України у 2017 році, Правил прийому до ВКНЗ "Володимир-Волинський педагогічний коледж ім. А.Ю.