Календар новин

Перемога у конкурсі дизайнерів одягу

Нещодавно у Хмельницькому відбувся конкурс молодих дизайнерів “Барви Поділля”. Це вже 24 конкурс, переважна більшість учасників якого - дебютанти і вперше презентували свою працю журі та глядачам. В фіналі конкурсу було представлено 27 авторських колекцій і 11 учасників конкурсу однієї сукні.

Живописна контрольна робота «На росах і дощах настояний бузок»

Контрольна робота!.. Це те, чого найбільше бояться всі студенти, але   тільки не студенти групи 2-А спеціальності «Образотворче мистецтво»: Вавриш Валентин, Завіщальна Алла, Головенко Андрій, Лазарук Тетяна, Лобас Ганна, Магдюк Ольга, Короткіх Марія, Дахнюк Софія, Гасюк Ірина, Кіпень Ірина, Кравчук Лілія.

Табірний збір 2016

Літо – незабутня пора відпочинку й оздоровлення. Щоб воно пройшло плідно, для школярів відкрито чимало стаціонарних та пришкільних оздоровчих таборів. Працівниками у такі позашкільні заклади залюбки беруть студентів педагогічних вузів – молодих, енергійних, життєрадісних і невтомних.

Руслана і писанки

Кожна людина – індивід неповторний. У цій, вже не один раз доведеній істині, переконуємося знову, коли познайомимося з Русланою Бабійчук – студенткою 4-А курсу. За чотири роки занять у творчому колективі писанкарів вона принесла йому високі результати, про що свідчать численні нагороди  різних конкурсів.