Календар новин

Майстер клас з писанкарства

У перед великодні дні членів студії «Писанки княжого граду» запросили у Купичівську школу, Турійського району,  як хороших друзів для проведення майстер класу. Затишна школа, привітний директор, слухняні творчі діти – кожен раз з задоволення їдемо у гості.

І ми там були…

На площі перед Національним історико-архітектурним заповідником «Софія Київська» 23 квітня відкрився «VI Всеукраїнський фестиваль писанок». В рамках арт-дійства «Авторська писанка» були презентовані 374 великодніх яйця, розписане вручну художниками з усієї України (загалом заявки на участь у Фестивалі писанок подали понад 1200).

Вітаємо переможців фінального етапу Всеукраїнської студентської олімпіади із спеціальності «Технологічна освіта»!

20-22 квітня на базі Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта». В олімпіаді взяли  участь понад 100 студентів із 22 провідних вишів України ІІІ – ІV та І – ІІ та рівнів акредитації.

Запрошуємо на виставку "Малевичі з 2-А"!

Малевич – геній? Малевич – шахрай? На ці питання намагалися дати відповідь студенти 2 курсу спеціальності «Образотворче мистецтво» на відкритті виставки «Малевичі з 2-А», яка відбулася в рамках благодійної акції «Серце до серця».

Пишаємося нашою талановитою молоддю!

Серед студентів Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім.А.Ю.Кримського є чимало талановитої молоді, яка не тільки наполегливо здобуває обраний фах, а й представляє свій навчальний заклад на різних престижних конкурсах.

Як ми ярмаркували

16 квітня у місті Володимирі-Волинському традиційно відкрився регіональний ярмарок «Весняні перед святки-2016». На центральній площі  міста розмістилися барвисті столи з найрізноманітнішим крамом до Великодня.

Надання першої медичної допомоги у разі виникненя НС

19 квітня 2016 року у Володимир - Волинському педагогічному коледжі проведено захід «Надання першої медичної допомоги у разі виникнення надзвичайних ситуацій» у рамках тижня до Дня цивільного захисту.

Лялька-мотанка – українська народна лялька, символ жіночої мудрості, родинний оберіг

Днями до педагогічного коледжу завітала гостя із самої столиці України - міста Київ.  Декоратор та майстриня Вікторія Свистун  проводила  майстер-клас  «Лялька-мотанка «Благополучниця». На виховному заході були присутні викладачі та студенти спеціальності «Образотворче мистецтво».

Толока на "Валах"

12 квітня працівники адміністрації Державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир» та студенти 2 курсу групи Т спеціальності «Технологічна освіта» на чолі з куратором групи Василем Цьосем прибирали територію пам’ятки археології національного значення городище – «Вали»

Олімпіада з образотворчого мистецва серед студентів 3 курсу, групи А

На початку весни, коли перші промені прохолодного сонця заглядають у вікна аудиторій педагогічного коледжу, проводилася олімпіада серед студентів 3 курсу, групи А. Всього спробували свої можливості 27 учасників. Олімпіада проводилася у два тури: теоретичний та практичний.

Писанковий етнодизайн

У 4-А немає студента, який би не написав понад 20 писанок, бо наставником є керівник групи, визнаний майстер мистецтва писанкарства Мартинюк Леся Георгіївна, яка нагороджена дипломом за популяризацію та розповсюдження мистецтва писанкарства серед молоді.

VIII Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Лемківська писанка» (враження та здобутки)

 У березні місяці, на електронну пошту коледжу, надійшло повідомлення про VIII Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Лемківська писанка», який мав відбутися 8-10 квітня у місті Львові. Дізнавшись про програму та умови конкурсу ми: Ірина Максимчук – 4-А, Тетяна Демчук – 4-А, Марічка Баляс – 3-А разом з керівником Залуніною В.В.

Місток у професійне життя

Перемога у конкурсі писанкарів пам’яті Єлизавети Богуславської (27.04.2016), який був організований історичним музеєм ім. О. Дверницького, стала для мене справжнім подарунком долі, увінчанням постійної наполегливої праці над собою, своїми знаннями та уміннями.

Звіт по практиці

17 березня у коледжі студенти 4 курсів спеціальності «Образотворче мистецтво», «Технологічна освіта» звітували за підсумками проходження переддипломної і літньої практики.

Цікаві поради запропонували третьокурсникам студенти 4-Г Слободенюк Віка, 4-А Бабійчук Руслана, 4-Б Чижевич Оксана, 4-В Ющук Ірина, 4-Т Радкович Григорій.