Календар новин

Літературно-музична композиція "МОВА-ДУША НАРОДУ"

9 листопада в Україні відзначається День української писемності й мови. Це свято – державне. Терниста дорога стелилася нашій мові на шляху державності, конституційної сили, адже у 1989 році було прийнято  Закон «Про мови в Україні», а 9 листопада 1997 року став днем української писемності і мови.

Навчання представників студентського самоврядування «Школа лідерів»

25 - 29 жовтня в стінах Володимир-Волинського педагогічного коледжу ім. А. Ю. Кримського відбулось навчання представників студентського самоврядування «Школа лідерів».  В рамках якого студенти мали можливість відвідати тренінги на такі теми: «Ораторство. Публічний виступ», «Правила ділового етикету», «Командобудування.

Виставкові експозиції педагогічного коледжу

Сьогодні важко знайти студента, який би не відвідував виставкові експозиції коридорів рідного коледжу. Це виставки робіт студентів спеціальності «Образотворче мистецтво».

Курси для вчителів: «Intel. Навчання для майбутнього»

З 28.10 по 02.11.2013 року 15 вчителів шкіл з міських шкіл та 15 вчителів з шкіл району проходили курси: «Intel. Навчання для майбутнього». Ці курси щорічно проводять тренери: Цаль-Цалько Руслан Йосипович та Чуцький Микола Андрійович.

Технологія в перекладі з грецької (techne) означає мистецтво, майстерність, уміння.

Виставка випускників спеціальності "Образотворче мистецтво"

В п’ятницю 25 жовтня 2013 року в стінах нашого коледжу відкрилась виставка творів живопису спеціальності  «Образотворче мистецтво»,  приурочена 20-річчю відкриття цієї спеціальності.