Календар новин

Табірний збір 2012, або незабутня практика!..

Однією з обов’язкових практичних підготовок є табірний збір. Цього року він проходив з 21 по 25 травня в оздоровчо-лікувальному комплексі «Ровесник», що на Львівщині.

Цей вид підготовки допоміг поринути у вир табірного життя, побачити на прикладі викладачів, яким повинен бути справжній педагог-організатор.

28 травня – День прикордонника!

День прикордонника відзначається 28 травня на честь заснування в 1918 році Прикордонної охорони Української РСР і створення Головного управління прикордонної охорони. Прикордонні війська несуть почесний обов’язок, охороняючи зовнішні рубежі держави.

МИ ЗНОВУ ПЕРЕМОЖЦІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ ІЗ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ТЕХНОЛОГІЧНА ОСВІТА»

На базі факультету технологій та дизайну Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г. Короленка з 22 по 25 квітня 2012 року проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Технологічна освіта».

Свято останнього дзвоника. Фотозвіт.

У світлий травневий день у коледжі зібралися студенти, викладачі, батьки та почесні гості на урочистості з нагоди свята.

Розпочалося свято традиційно із внесення прапора коледжу й виконання державного гімну.

Призери обласних змагань з легкої атлетики!

10 травня 2012 року у м. Володимирі-Волинському на стадіоні «Спартак» відбулися змагання з легкої атлетики серед студентів ВНЗ I-II р. а. На цих змаганнях наш коледж представили добре підготовлені атлети під керівництвом викладача фізкультури, тренера з легкої атлетики та просто чудової людини Левкова Віталія Васильовича.